Головна » Статті » Рецепти

М'ясні рулети під соусом
Список необхідних для приготування продуктів: 800 грамів свинини (краще взяти вирізку), 100 грамів кураги, п'ять зубчиків часнику, один грейпфрут, половина кілограма помідорів, чверть чайної ложки суміші перців (чорний, білий, чилі, солодкий), кунжут, рослинне масло, сіль.
Зубчики часнику слід подрібнити, курагу дрібно порізати і змішати з часником. Свинячу вирізку нарізати на невеликі відбивні, посолити і посипати сумішшю перців. Всередину кожної відбивною покласти трохи суміші з кураги і часнику і потім згорнути рулетики з м'яса, які необхідно скріпити зубочистками. Після цього обсмажити отримані рулетики на олії до рум'яного кольору.
Грейпфрут очистити від шкірки і перегородок і разом з помідорами подрібнити за допомогою блендера до однорідної маси, додати сіль і перець (або інші спеції за смаком), а також кунжут.
Обсмажені рулети перекласти в каструлю, полити томатно-грейпрутовым соусом, додати 300 грамів води і тушкувати на середньому вогні протягом 60 хвилин.
Просмотров: 693
Категория: Рецепти |
| Теги: часнику, перців

Рекомендовані рецепти:

Мигдальної-кукурудзяний кекс
Салат "Осінній привіт" (рецепт)
Салат з буряка з горіхами, чорносливом та ізюмом
Рибка по-провансальски
Салат "Апио"
Картопляні галушки по-шленски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: