Головна » Статті » Рецепти

Террін з кролика
Террін це французька страва, щось схоже на м'ясний хлібець, який готують з м'яса, риби або овочів. У даному випадку основою терина буде м'ясо кролика.
Необхідні для приготування продукти у розрахунку на форму об'ємом один літр: півкілограма свинячого фаршу, 250 грамів кролячого м'яса, 250 грамів кролячої печінки, два яйця, 100 грамів вершків, одна цибулина, два зубки часнику, 50 г вершкового масла, 100 г варено-копченої свинячої грудинки шматком, 125 г варено-копченої свинячої грудинки, нарізаною тонкими пластинками, одна їдальня ложка крохмалю, одна чайна ложка сухого майорану, одна чайна ложка чебрецю, пів чайної ложки паприки, лавровий лист, чорний перець, сіль.
Цибулю подрібнити і обсмажити на половині вершкового масла, додавши подрібнений часник. Кролячу печінку порізати невеликими кубиками і обсмажити на решті олії. М'ясо кролика порізати кубиками (такими ж як і печінка), грудинку порізати на кубики поменше. Свинячий фарш і цибулю з часником змішати, додати яйця, вершки, крохмаль і приправи, масу добре перемішати і трохи збити до одержання пишної однорідної маси. Додати обсмажену печінку, порізані кубиками м'ясо і грудинку, ретельно перемішати і поставити все в холодильник на кілька годин.
Форму вистелити пластинками бекону, а потім на них викласти фарш, розрівняти його і злегка утрамбувати. Накрити форму фольгою і поставити в глибокий лист, на дно якого покласти папір. Залити гарячою водою і поставити в духовку розігріту до 150 градусів на півтори години. Потім зняти фольгу і готувати ще 20 хвилин при 200 градусах.
Готову страву остудити і залишити в холодильнику на добу.
Просмотров: 701
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, порізати

Рекомендовані рецепти:

Fougasse - або що таке фугас?
Здобні рогалики з какао
Домашній кекс
Стручкова квасоля з фаршем
Гострий суп з квасолею
Тефтелі з овочами в італійському стилі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: