Головна » Статті » Рецепти

Кальмари фаршировані картопляним пюре
Список необхідних для приготування інгредієнтів: близько половини кілограма картоплі, половина кілограма тушок свіжоморожених кальмарів, 250 грамів грибів, одна велика ріпчаста цибулина, 200 г помідорів, два-три зубчики часнику, 100 грамів твердого сиру, вершкове і рослинне масло, перець, сіль.
Картоплю почистити, порізати і відварити, а потім зробити з нього пюре. Гриби і цибулю необхідно дрібно порізати і обсмажити на рослинному маслі. Готове картопляне пюре змішати з обсмаженими цибулею та грибами - це і буде начинкою.
Тушки кальмарів слід промити, почистити, а потім відварити і трошки остудити. Нафарширувати варені тушки кальмарів картопляним пюре і викласти на попередньо змащене вершковим маслом деко або у форму.
Часник подрібнити і злегка обсмажити в рослинному маслі, після чого додати до нього дрібно нарізані помідори і трохи загасити, а потім додати сіль і перець.
Цим соусом полити кальмари і поставити в розігріту духовку на 7-10 хвилин до утворення рум'яної скоринки.
Просмотров: 449
Категория: Рецепти |
| Теги: пюре, кальмарів

Рекомендовані рецепти:

Сирна "самса" з грибами
Fougasse - або що таке фугас?
Канадський медовий торт
Домашні пряники "М'ятні"
Салат з червоною рибою і овочами (рецепт)
Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: