Головна » Статті » Рецепти

Рулет гарбузовий
Гарбуз - це чудовий продукт, з якого можна приготувати не тільки каші і різноманітні супи, але і десерти: пироги, кекси і рулети!
Необхідні інгредієнти: для тіста - 100 грамів борошна, одна столова ложка розпушувача, пів чайної ложки соди, пів чайної ложки кориці, пів чайної ложки меленої гвоздики, чверть чайної ложки солі, три яйця, склянка цукру, дві третини склянки гарбузового пюре, склянка подрібнених волоських горіхів; для крему - 600 грамів вершків, 50 г цукру, 250 г нежирного м'якого сиру, дві столові ложки ванільного цукру, пару крапель мигдалевої есенції, цукрова пудра.
Гарбуз потрібно порізати на тонкі скибочки і поставити в розігріту до 160 градусів духовку на півгодини, потім дістати її, охолодити і зробити пюре.
Борошно просіяти і змішати з розпушувачем і содою. Яйця з'єднати з цукром і збити до густої пишної маси, додати корицю, гвоздику, ванільний цукор. Потім всипати туди ж борошно з розпушувачем і содою і змішати. Додати гарбузове пюре і ретельно, але акуратно, щоб не осіла, вмішати його в масу з допомогою виделки.
На застелений пергаментом деко вилити тісто і розрівняти по поверхні. Деко поставити в духовку і випікати близько 15 хвилин при 190 градусах. Важливо частіше перевіряти готовність, щоб не перепекти рулет. Готовий корж вийняти і зняти папір, потім викласти на рушник посипане цукром, згорнути в рулет і залишити так остигати.
Приготувати крем: вершки збити з цукром, ваніллю і мигдальною есенцією; окремо збити сир, щоб він став більш пишним, а потім акуратно змішати сир і вершки.
Остиглий рулет розгорнути і змастити кремом, після чого знову згорнути і поставити в холодильник на кілька годин.
Просмотров: 532
Категория: Рецепти |
| Теги: Рулет, чайної

Рекомендовані рецепти:

Салат "Букет нареченої"
Пишний м'ятний бісквіт
Торт для ангела
Салат з авокадо і бекону
Листкові трубочки
Торт "Медове поліно"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: