Дуже смачний пиріг, я сьогодні його їла, але не готувала сама, у подруги була в гостях і майже пів пирога сама уплела.))Інгредієнти для пиріжка: готове листкове тісто (взагалі можна приготувати самостійно тісто, але простіше купити в магазині), бекону чотири тоненькі смужечки, половина капустины, кмин, сіль, три яйця, олія оливкова сіль з перцем. Сметани три ст. ложки і свіжа зелень.
Готуємо пиріг: варимо яйця, доводимо до стану "круто", остуджуємо і нарізаємо кубиками. Бекон тоненькими скибочками нарізаємо і обсмажуємо, потім сам обсмажений бекон виймаємо, а в сковороду оливкової олії і додаємо капусту дрібно нарізану з зеленню обсмажуємо. До готовності не смажимо, тільки трохи тушкуємо.
Готове тісто у форму перекладаємо і наколюємо виделкою. Змішуємо злегка остигнула обсмажену з зеленню капусту, сюди ж додаємо яйця, бекон (він вже повинен підсохнути), сметану і спеції додаємо. Тепер всю начинку рівномірно на корж кладемо, ставимо в духовку форму і пиріг запікаємо пів години (30 - 40 хвилин), температура + 180. Приємного!