Для приготування страви "лагман" необхідні наступні продукти: яловичина або телятина 500 грамів, одна цибулина, одна редька, дві морквини, болгарський перець, селера, баклажани, квасоля зелена і часник, томатна паста і помідори консервовані. Всіх овочів приблизно рівну кількість має бути, щоб не було переваги в бік одного з овочів. Готування лагмана: спочатку займаємося м'ясом, промиваємо і дрібними кубиками нарізаємо його. Обсмажуємо м'ясо в рослинному маслі, потім зовсім небагато води додаємо, солі, спецій і перцю, тушкуємо. В іншій сковороді тушкуємо всі інші овочі (вони перераховані в інгредієнтах), попередньо промиваємо їх і нарізаємо кубиками. Виходить смачне овочеве рагу, зайвий жир з овочів рекомендується злити або ж самі овочі перекласти на серветку і вже трохи згодом перекласти їх до м'яса. В самому кінці томатну пасту і нарізані томати додаємо.
А подавати лагман можна з картоплею або макаронами (як на фото). Приємного!
|