Головна » Статті » Рецепти

Лагман (рецепт)
Для приготування страви "лагман" необхідні наступні продукти: яловичина або телятина 500 грамів, одна цибулина, одна редька, дві морквини, болгарський перець, селера, баклажани, квасоля зелена і часник, томатна паста і помідори консервовані. Всіх овочів приблизно рівну кількість має бути, щоб не було переваги в бік одного з овочів.
Готування лагмана: спочатку займаємося м'ясом, промиваємо і дрібними кубиками нарізаємо його. Обсмажуємо м'ясо в рослинному маслі, потім зовсім небагато води додаємо, солі, спецій і перцю, тушкуємо. В іншій сковороді тушкуємо всі інші овочі (вони перераховані в інгредієнтах), попередньо промиваємо їх і нарізаємо кубиками. Виходить смачне овочеве рагу, зайвий жир з овочів рекомендується злити або ж самі овочі перекласти на серветку і вже трохи згодом перекласти їх до м'яса. В самому кінці томатну пасту і нарізані томати додаємо.

А подавати лагман можна з картоплею або макаронами (як на фото).
Приємного!
Просмотров: 638
Категория: Рецепти |
| Теги: перекласти, овочів

Рекомендовані рецепти:

Риба, запечена з оливками
Ягідно-фруктовий десерт
Тости з овочами і пастою авокадо
Парові булочки
Вафлі вершкові
Угорський пиріг до чаю
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: