Головна » Статті » Рецепти |
Фруктовий пиріг з посипанням
У міру солодкий, ароматний пиріг, фрукти для якого можна підібрати по своєму смаку і по сезону. Наприклад, зараз можна зробити начинку з яблук, груш і слив або обмежитися тільки яблуками. Для тіста: одне яйце, 60 г цукру, 125 г м'якого вершкового масла (або маргарину), склянка борошна, чайна ложка розпушувача. Для начинки: два яблука, одна груша, три - чотири сливи, дві столові ложки цукру. Для посипання: шість столових ложок борошна, дві столові ложки цукру, пакетик ванільного цукру, три столові ложки холодного вершкового масла. Масло або маргарин розтираємо з цукром, додаємо яйце, борошно з розпушувачем. Замішуємо м'яке тісто (борошна може знадобитися трохи більше) і прибираємо його в холодильник на годину. Охолоджене тісто розкачати в пласт товщиною не більше 1 см. Перекласти на деко, наколоти виделкою і випікати в розігрітій до 200 градусів духовці десять хвилин. Яблука, груші і сливи нарізати шматочками. Змішати з цукром. Для посипання перемішати в мисці всі інгредієнти, розтерти руками в крихту. Корж дістати з духовки, рівномірно розкласти фрукти, посипати крихтою і випікати ще двадцять хвилин. Готового пирога дати охолонути на деку і нарізати шматочками. | |
Просмотров: 638 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |