Головна » Статті » Рецепти

Фруктовий пиріг з посипанням
У міру солодкий, ароматний пиріг, фрукти для якого можна підібрати по своєму смаку і по сезону. Наприклад, зараз можна зробити начинку з яблук, груш і слив або обмежитися тільки яблуками.

Для тіста: одне яйце, 60 г цукру, 125 г м'якого вершкового масла (або маргарину), склянка борошна, чайна ложка розпушувача.
Для начинки: два яблука, одна груша, три - чотири сливи, дві столові ложки цукру.
Для посипання: шість столових ложок борошна, дві столові ложки цукру, пакетик ванільного цукру, три столові ложки холодного вершкового масла.

Масло або маргарин розтираємо з цукром, додаємо яйце, борошно з розпушувачем. Замішуємо м'яке тісто (борошна може знадобитися трохи більше) і прибираємо його в холодильник на годину.
Охолоджене тісто розкачати в пласт товщиною не більше 1 см. Перекласти на деко, наколоти виделкою і випікати в розігрітій до 200 градусів духовці десять хвилин.
Яблука, груші і сливи нарізати шматочками. Змішати з цукром.
Для посипання перемішати в мисці всі інгредієнти, розтерти руками в крихту.
Корж дістати з духовки, рівномірно розкласти фрукти, посипати крихтою і випікати ще двадцять хвилин. Готового пирога дати охолонути на деку і нарізати шматочками.
Просмотров: 638
Категория: Рецепти |
| Теги: борошна, цукру

Рекомендовані рецепти:

Пісний шоколадний манник
Цукерки з вишні
Салат "Крабик" (рецепт)
Цибульні булочки
Яблучний насипний пиріг
Тістечко пісочне з мигдалем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: