Головна » Статті » Рецепти

Шніцель з капусти (рецепт)
Це шніцель на вегетаріанський манер, блюдо дуже смачне, перевірено на собі, я багато шніцелів капустяних з'їла, просто навіть не очікувала, що це на стільки смачно.))Готувати шніцелі просто, потрібна тільки велика капуста і сухарі панірувальні, яйця та олія рослинна. Так от, капустяні листочки спочатку треба відварити і потім кожен листочок, поки він ще теплий, звертаємо у вигляді конвертика або просто у кілька разів звертаємо.

Потім яйце треба збовтати, кожен згорнутий капустяний листочок в яйце треба занурити, потім в сухарі панірувальні і потім знову в яйця і сухарі. Ось така подвійна паніровка. І відразу ж треба обсмажувати з двох сторін. Якщо капустяні листочки теплими смажити, шніцель не таким хрустким вийде. Так що краще дати листочкам охолонути і тільки потім обсмажувати їх у паніровці. З спецій для капустяних шніцелів підходять: перець чорний мелений і підсушений подрібнений часник, плюс петрушка. Але можна і свої улюблені спеції додати.
Просмотров: 601
Категория: Рецепти |
| Теги: сухарі, треба

Рекомендовані рецепти:

Печенюшки "Міні"
Кекси з чорницею і брусницею
Пиріг лимонно-медовий
Печінкові трюфеля в сирі
Закусочний торт "Полянка"
Домашні цукерки з інжиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: