Дуже незвичне поєднання в цьому салату: хрін плюс тріска, але має бути цікаво і пряно гостро за смаком. Спробую приготувати до вечора цей салат, а поки викладаю рецепт, раптом хтось теж захоче поекспериментувати на кухні.))Інгредієнти для салату з тріскою і хріном: п'ять картоплин, два огірки, двісті п'ятдесят (+/-) грам тріски (потрібно саме філе), невеликий пучок зеленої цибулі, сто грам хрону (можна готовий магазинний застосовувати), пів склянки домашнього майонезу (можна і магазинного, але з домашнім реально смачніше).
Картоплю відварюємо і остуджуємо, поки вона остигає - натираємо на тертці хрін. З магазинним хріном справа швидше піде, тому не обов'язково сирої корінець купувати. Нарізати зварену картоплю кубиками, так само і огірочки нарізаємо, змішуємо,додаємо нарізану цибульку, подрібнений хрін і всю красу заливаємо домашнім майонезом. Тепер риба: тріску треба відварити і на шматочки (холодну) розібрати, додати в салат. Перемішуємо і до столу подам. Приємного!
|