Такі незвичайні відбивні під "шубкою" можна подавати з гарніром, так і в якості окремого страви. Необхідні інгредієнти для приготування таких відбивних: три свинячі відбивні, одна середнього розміру ріпчаста цибулина, два помідори середніх розмірів, одна чайна ложка томатної пасти, сіль, перець і інші спеції за смаком, рослинна олія для смаження відбивних, майонез. Свинячі відбивні спочатку необхідно трохи відбити, а потім посолити і поперчити, додати спеції за смаком і дати трохи часу (близько години) щоб вони замариновались. Цибулю дрібно порізати і злегка обсмажити на рослинному маслі, потім на сковорідку додати томатну пасту, а потім і помідори, які попередньо потрібно порізати кубиками. Всю масу добре перемішати і дати потушиться ще протягом п'яти хвилин. Воду при цьому додавати не варто, так як маса повинна бути густоватой. Додати перець і сіль. Відбивні обсмажити на рослинному маслі з двох боків до утворення золотистої скоринки. Потім викласти їх на деко, а зверху на відбивні покласти цибульно-томатну масу і прикрасити майонезом. Деко з відбивними поставити в розігріту до 160 градусів духовку на 20-25 хвилин.
|