Це закуска з неповторним ароматом і чудовим гострим смаком. Інгредієнти, які знадобляться для приготування таких баклажанів: півтора кілограми баклажанів, один пучок зелені селери, дві репчатых цибулини середніх розмірів, 150 мл соняшникової олії, 100 мл оцту, дві чайні ложки цукру, одна столова ложка солі (з верхом), два-три зубчики часнику. Баклажани слід помити, почистити і розрізати кожен уздовж на чотири частини. Потім протягом десяти хвилин варити в солоній воді. Ріпчасті цибулини нарізати півкільцями. Зелень селери подрібнити. Приготувати маринад: олію, оцет, сіль і цукор змішати, видавити туди часник і всю масу добре перемішати. У відповідну посудину викласти шарами баклажани. цибулю і селеру, а коли ємність наповниться і всі інгредієнти будуть використані, все треба буде залити маринадом і поставити в холодильник. Смачна і апетитна закуска буде готова через добу.
|