Це блюдо примітно швидкістю його приготування, адже в ньому використовується вермішель швидкого приготування, так що ось рецепт "на швидку руку". Необхідні для приготування інгредієнти: половина кілограма м'ясного фаршу (свинячого або яловичого, або навіть їх суміші), три пачки вермішелі швидкого приготування, одна велика ріпчаста цибулина, одна середнього розміру морква, три курячих яйця, рослинне масло, майонез. Приготувати (запарити) швидкорозчинну вермішель, додавши до неї всі приправи так, як зазначено на упаковці, зайву воду злити. Ріпчасту цибулину необхідно почистити і дрібно нарізати. Моркву слід помити, почистити і натерти на дрібній тертці. Потім подрібнену цибулю і натерту моркву потрібно обсмажити на рослинному маслі. У м'ясний фарш додати пересмажені моркву і цибулю, курячі яйця і підготовлену вермішель, всю масу ретельно перемішати. Викласти фарш на змащений олією лист і сформувати хлібець, зверху злегка змастити майонезом, щоб він не потріскався і не розпався. Випікати близько 30-40 хвилин при 180 градусах.