Головна » Статті » Рецепти

Фарширований качан
Капустяний фарширований качан можна робити з різною начинкою, але в цьому в якості начинки буде виступати курка, рис та овочі. Для приготування знадобляться такі інгредієнти: середній качан капусти, одна куряча грудка, дві середні цибулини, одна морква, дві третини склянки рису, одне яйце, пучок петрушки, рослинне масло для обсмажування, одна-дві ложки сметани, трохи панірувальних сухарів, вершкове масло, сіль і перець.
Качан потрібно відварити до готовності і розібрати на окремі листки, маленькі листочки близько качана не знімати, але вони (і сам качан) обов'язково повинні бути відварені до готовності. У знятих листя зрізати потовщення, а в кочанчике вирізати качан.
Рис слід залити великою кількістю холодної води, довести його до кипіння і варити ще 1-2 хвилини, а потім відкинути на друшляк і промити. Одну цибулину необхідно подрібнити і обсмажити на рослинному маслі, додати нарізану соломкою моркву і ще трохи смажити все разом. Сковороду зняти з вогню і дати овочам охолонути в ній. Курячу грудку і ще одну цибулину пропустити через м'ясорубку, додати в отриманий фарш остиглі овочі, рис, подрібнену зелень петрушки і яйце. Посолити і поперчити масу, якщо потрібно, додати трохи води - фарш повинен вийде в'язкої консистенції.
Фарш розмазати по капустяним листям, два-три великих верхніх листків не змащувати. Зібрати з змащених листя качан, складаючи їх один на одного по черзі, а зверху покласти листя без фаршу. Змастити одержаний качан сметаною і посипати панірувальними сухарями. Форму для випічки змастити вершковим маслом і посипати сухарями. Викласти на неї качан і запікати при температурі 180 градусів 75-85 хвилин.
Просмотров: 696
Категория: Рецепти |
| Теги: фарш, Качан

Рекомендовані рецепти:

"Сніжне" печиво
Геркулесові смужки з сухофруктами
Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Гулаб-джамун
Домашня куряча ковбаса
Булочки з корицею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: