Хочу засолити помідори зелені (не стиглі). У нас зараз їх на ринку продають відрами. Я напишу рецепт, який тільки що в інтернеті знайшла, дівчатка, а ви підкажіть чи підправте, якщо що не так у рецепті! Просто не хочеться зіпсувати продукт, хочеться зробити смачні гострі помідори. Або викладайте свої рецепти.)) Ось такий рецепт я знайшла: помідори зелені дрібні за розміром треба гарненько промити і зробити надрізи (зняти шапочки або хрестиком надрізи робляться). Потім зелень свіжа кріп і петрушка дуже дрібно рубаються і змішуються з часником, пропущеним через прес. Ось цим фаршем по рецепту помідори фаршируються і в банки складаються.
Баночки з помідорами розсолом заливаються і п'ятнадцять хв. стерилізуються. А розсіл готується так: ложка солі, дві цукру (їдалень) на літр води. В принципі такий рецепт мені здається хорошим, але може є інші варіанти приготування розсолу? І хто в курсі, крім петрушки і кропу яку ще зелень можна закладати в зелені помідори?