Головна » Статті » Рецепти

Макарони по-флотськи в томаті (рецепт)
Тільки що приготувала страву. Дуже сподобалося. Зазвичай я макарони по-флотськи без томатної пасти роблю, тобто просто фарш з цибулею обсмажую і потім готовий фарш змішую зі звареними макаронами. Це блюдо у нас на ура йде. От сьогодні вирішила томатної пасти додати і вийшло смачніше звичайних макаронів з фаршем.
Готуємо: чотириста грам курячого фаршу обсмажуємо на сковорідці. Спочатку треба цибуля ріпчаста нарізаний до підлозі готовності обсмажити, а потім фарш додати, солі і меленого перцю додаємо і трохи сухого базиліка. Через п'ять хвилин вливаємо в фарш розведене з водою томатну пасту. Готуємо фарш в томаті ще хвилин сім - десять до готовності, при цьому рідина не повинна повністю увариться.
Варимо окремо макарони, нехай вони трохи не до варенными будуть готові макарони масла можна не додавати. Пересипаємо макарони в каструлю і сюди ж зверху обсмажений з томатною підливою фарш відправляємо. Перемішуємо.
Приємного апетиту!
Просмотров: 520
Категория: Рецепти |
| Теги: фарш, макарони

Рекомендовані рецепти:

Фруктові пончики
Сирники
Хачапурі
Медовий пиріг на швидку руку
Свинина по-китайськи
Суп з ковбасками та овочами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: