Тільки що приготувала страву. Дуже сподобалося. Зазвичай я макарони по-флотськи без томатної пасти роблю, тобто просто фарш з цибулею обсмажую і потім готовий фарш змішую зі звареними макаронами. Це блюдо у нас на ура йде. От сьогодні вирішила томатної пасти додати і вийшло смачніше звичайних макаронів з фаршем. Готуємо: чотириста грам курячого фаршу обсмажуємо на сковорідці. Спочатку треба цибуля ріпчаста нарізаний до підлозі готовності обсмажити, а потім фарш додати, солі і меленого перцю додаємо і трохи сухого базиліка. Через п'ять хвилин вливаємо в фарш розведене з водою томатну пасту. Готуємо фарш в томаті ще хвилин сім - десять до готовності, при цьому рідина не повинна повністю увариться. Варимо окремо макарони, нехай вони трохи не до варенными будуть готові макарони масла можна не додавати. Пересипаємо макарони в каструлю і сюди ж зверху обсмажений з томатною підливою фарш відправляємо. Перемішуємо. Приємного апетиту!