Головна » Статті » Рецепти |
Пісні булочки з родзинками
Тісто для булочок готується на воді і без яєць. За рахунок складання-розкачування воно виходить схожим на листкове, і булочки будуть скоріше нагадувати слойки з родзинками. Ось що нам знадобиться з продуктів: Склянку теплої водички Чайна ложка сухих дріжджів Три - чотири столові ложки цукру (за смаком, можна і більше) Дві столових ложки рослинного масла Половина чайної ложки солі Пакетик ванільного цукру Половина склянки родзинок Приблизно три склянки борошна Дріжджове тісто готується безопарним способом. Спочатку ми розпарювала родзинки - заливаємо його гарячою водою на п'ять хвилин, потім воду зливаємо, родзинки обсушуємо і перемішуємо з дрібкою борошна. Просторий посуд просіваємо склянку борошна, додаємо сіль і цукор, дріжджі, ванільний цукор. Вливаємо тонким струмком теплу воду. Розмішуємо і залишаємо на деякий час, щоб дріжджі почали «працювати». Як з'являться бульбашки - додаємо рослинне масло, родзинки і решту борошна. Замішуємо тісто, ставимо його в тепло на годину. Тісто викладаємо на посипаний борошном стіл. Розгортаємо в пласт. Змащуємо рослинним маслом і загортаємо до середини одну частину, потім трохи внахлест на неї другу. Ще раз розкачуємо, але не дуже тонко. Знову змащуємо маслом і так само складаємо. Тепер ріжемо тісто на шматочки і кожен раз перекручуємо (як бантик). Викладаємо на деко, даємо підійти і випікаємо на середньому вогні до рум'яного кольору. Готові булочки посипаємо цукровою пудрою. | |
Просмотров: 893 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |