Головна » Статті » Рецепти

Рулетики з свинини на грилі
Даний рецепт примітний тим, що в ньому описано приготування таких рулетів з трьома абсолютно різними начинками.
Список продуктів, які необхідні для того, щоб приготувати чотири порції таких рулетиків: вісім тонких стейків з свинини, 50 г замороженої стручкової квасолі, одна середня морква, одна ріпчаста цибулина середнього розміру, один помідор, один стручок солодкого перцю, один огірок, одна половинка консервованої груші, дві скибочки копченого бекону, 30 грамів скибочок сиру дор-блю, одна чайна ложка хрону з вершками, перець, сіль.
Свинячі стейки необхідно натерти сіллю і чорним перцем. Заморожену квасолю відварити до готовності. Солодкий перець почистити і нарізати довгою тонкою соломкою, так само порізати помитий огірок і помиту і почищену сиру моркву. ріпчасту цибулину, помідор і половинку консервованої груші нарізати часточками. Бекон порізати смужками.
Згорнути стейків рулетики, начинивши три з них грушею та сиром, інших три - змастити хріном і викласти квасолю, моркву, цибулю і бекон, а в останні два стейка загорнути солодкий перець, огірок і помідор.
Рулети заколоти зубочистками і смажити на грилі близько 15 хвилин, час від часу перевертаючи їх.
Просмотров: 651
Категория: Рецепти |
| Теги: помідор

Рекомендовані рецепти:

Торт "Медове поліно"
Омлет з сиром
Домашня куряча ковбаса
Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Геркулесові смужки з сухофруктами
Оладки з чорницею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: