Хто захоче такий приготувати соус - плакати будете точно.)) Просто хрін дуже очі ріже. Я думала, що цибуля сильно пече очі,коли його дрібно нарізаєш, я зазвичай реву завжди. Але хрін взагалі в порівняння з цибулею не йде. Такі аромати йдуть, що від ГРЗ можна вилікуватися, натираючи корінець. загалом рецепт просто, для приготування цього смачного і дуже корисного соусу потрібен один свіжий корешочек хрону і один стакан сметани. Підійде і магазинна сметана, але все ж ідеальний за смаком соус саме з домашньої жирної сметани.
Один корінець хрону треба почистити і дуже дрібно нарізати, можна пропустити на м'ясорубці або ж ретельно в блендері подрібнити. Додати чайну ложечку цукру і подрібнений хрін влити склянку сметани, знову прокрутити в блендері. Соус виходить білого кольору, дуже хороший по поєднанню з м'ясом свинини, з яловичиною. І навіть до рибі його можна подавати. А зберігати спокійно чотири дні в холодильнику можна, але довше чотирьох днів зберігати не раджу, соус може "заграти".