Головна » Статті » Рецепти

Рулетики з маринованими огірками
Список продуктів, які знадобляться для приготування страви: чотири скибочки свинини (товщиною близько сантиметра), вісім скибочок солоного сала, два-три маринованих огірочка, гірчиця, сіль.
Шматочки свинини необхідно гарненько відбити, щоб м'ясо стало дуже тоненьким (буквально пару міліметрів), набагато зручніше відбивати м'ясо через харчову плівку, тоді шматочок залишається цілим. Потім кожен відбитий шматочок змастити тоненьким шаром гірчиці і злегка посолити.
Огірочки розрізати на 4-6 смужок кожен. На край кожного шматочка відбитій свинини покласти два-три скибочки огірка і після цього згорнути м'ясо в рулетик.
Скибочки сала повинні бути не дуже товстими, в іншому випадку їх теж потрібно буде трохи відбити. Кожен рулетик по черзі обернути з двох сторін шматочками сала і закріпити зубочисткою.
Обсмажити рулетики з усіх боків на добре розігрітій сковороді до утворення скориночки, а потім зменшити вогонь і готувати рулетики під кришкою до готовності.
Просмотров: 639
Категория: Рецепти |
| Теги: сала, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Пиріг з куркою в вершково-грибному соусі
Стручкова квасоля з фаршем
Курка з квасолею
Українські пампушки з часником
Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Тістечка до чаю
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: