Головна » Статті » Рецепти |
Салат з печінкою і грибами по-білоруськи
Білоруська кухня завжди славилася ситними і смачними стравами, прикладом такої кулінарії може служити чудовий салат з печінкою і грибами по-білоруськи... Для приготування страви знадобляться наступні інгредієнти: - 300 гр. білих грибів (сушених 100 гр.), якщо немає білих грибів, згодяться будь-які інші їстівні гриби; - 500 гр. яловичої печінки; - 2 цибулини; - 2 морквини; - 2 солоних маринованих огірка; - 250 гр. майонезу; - сіль. Білі гриби слід трохи відварити у підсоленій воді, потім дрібно нарізати і обсмажити на соняшниковій олії. Цю ж процедуру зробити провести з яловичої печінкою (нарізати слід невеликою соломкою). Моркву натріть на тертці, цибулю дрібно поріжте, все це змішайте і пережарьте на соняшниковій олії, масла повинно бути стільки, щоб цибуля і морква були соковитими. Огірки наріжте кубиками. Всі інгредієнти перемішайте, посоліть і заправте майонезом. Салат з печінкою і грибами по-білоруськи готовий! Приємного апетиту! | |
Просмотров: 709 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |