Головна » Статті » Рецепти

Салат з печінкою і грибами по-білоруськи
Білоруська кухня завжди славилася ситними і смачними стравами, прикладом такої кулінарії може служити чудовий салат з печінкою і грибами по-білоруськи...
Для приготування страви знадобляться наступні інгредієнти:
- 300 гр. білих грибів (сушених 100 гр.), якщо немає білих грибів, згодяться будь-які інші їстівні гриби;
- 500 гр. яловичої печінки;
- 2 цибулини;
- 2 морквини;
- 2 солоних маринованих огірка;
- 250 гр. майонезу;
- сіль.

Білі гриби слід трохи відварити у підсоленій воді, потім дрібно нарізати і обсмажити на соняшниковій олії. Цю ж процедуру зробити провести з яловичої печінкою (нарізати слід невеликою соломкою).
Моркву натріть на тертці, цибулю дрібно поріжте, все це змішайте і пережарьте на соняшниковій олії, масла повинно бути стільки, щоб цибуля і морква були соковитими.
Огірки наріжте кубиками.
Всі інгредієнти перемішайте, посоліть і заправте майонезом.
Салат з печінкою і грибами по-білоруськи готовий! Приємного апетиту!


Просмотров: 614
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, печінкою

Рекомендовані рецепти:

Пиріжки з каррі з яловичини
Суп-пюре з петрушки з грибами
Сирний пиріг з мандаринами
Тарталетки з куркою і помідорами
Тайський салат
Печиво із злакових пластівців
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: