Головна » Статті » Рецепти |
Запіканка з кабачків і рису
Для більшості господинь важливо приготувати не тільки смачне, але і дешеве блюдо. Пропоную рецепт бюджетного ласощі під назвою «запіканка з кабачків і рису».інгредієнти: - 200 гр. свіжих кабачків; - 2 цибулини; - 2 морквини; - 100 гр. рису; - 250 гр. майонезу; - 1 головка часнику; - 2-3 помідора; - 2 кубика «Галина Бланка»; - 200 гр. сиру. 1-й шар. На дно форми для запікання, змащене соняшниковою олією, кладуть, нарізані кубиками кабачки, змащуються натертим часником. 2-й шар. Цибулю з морквою обсмажується на сковорідці і викладається на кабачки. 3-й шар. Вміст форми рясно змащується майонезом. 4-й шар. Нарізані кубиками помідори, викладаються на цибулю з морквою. 5-й шар. Кладеться відварений рис. 6-й шар. Зверху страву змащується майонезом і поливається бульйоном «Галина Бланка» (на ½ склянки 2 кубика). Блюдо ставиться в духовку приблизно на годину, за 5 хвилин до повного приготування, посипається тертим сиром. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 1091 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 2 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |