Це мій улюблений рецепт. Мені взагалі крамбль подобається з будь-якою начинкою, але по скільки яблука є завжди, то це крамбль саме з яблуками я найчастіше і готую. А кокосова стружка надає цьому теплому десерту незвичайний смак (є крамбль треба саме теплим або гарячим, холодний він не такий смачний). Яблука (штук шість - сім) промиваємо і знімаємо шкірку, кубиками або скибочками нарізаємо і в чистій сковорідці з цукром прогреваем.Затем масла вершкового і додаємо трохи смажимо, яблука повинні пустити сік (ложки цукру три всипаю).
Сто грам масла (холодне) з однією склянкою борошна подрібнюємо на комбайні і сюди одне яйце вбиваємо. Цукру ложки три. Соди третина чайної ложки. Подрібнюємо, крихта повинна вийти. Потім у форму для випікання яблука перекладаємо, рівномірно їх придавлюємо ложкою,зверху стружку кокосову посипаємо. Крихту зверху рівномірно розподіляємо, але вже не вдавлюємо. Нехай поверхня нерівна. Запікаємо крамбль пів години, температуру я виставляю + 180. Можна трохи довше тримати в духовці, взагалі орієнтуйтеся по скоринці зверху. Приємного!