Головна » Статті » Рецепти

Крамбль з кокосовою стружкою і яблуками (рецепт)
Це мій улюблений рецепт. Мені взагалі крамбль подобається з будь-якою начинкою, але по скільки яблука є завжди, то це крамбль саме з яблуками я найчастіше і готую. А кокосова стружка надає цьому теплому десерту незвичайний смак (є крамбль треба саме теплим або гарячим, холодний він не такий смачний).
Яблука (штук шість - сім) промиваємо і знімаємо шкірку, кубиками або скибочками нарізаємо і в чистій сковорідці з цукром прогреваем.Затем масла вершкового і додаємо трохи смажимо, яблука повинні пустити сік (ложки цукру три всипаю).

Сто грам масла (холодне) з однією склянкою борошна подрібнюємо на комбайні і сюди одне яйце вбиваємо. Цукру ложки три. Соди третина чайної ложки. Подрібнюємо, крихта повинна вийти. Потім у форму для випікання яблука перекладаємо, рівномірно їх придавлюємо ложкою,зверху стружку кокосову посипаємо. Крихту зверху рівномірно розподіляємо, але вже не вдавлюємо. Нехай поверхня нерівна. Запікаємо крамбль пів години, температуру я виставляю + 180. Можна трохи довше тримати в духовці, взагалі орієнтуйтеся по скоринці зверху.
Приємного!
Просмотров: 676
Категория: Рецепти |
| Теги: яблука, крамбль

Рекомендовані рецепти:

М'ясна запіканка з яйцем
Квасоля по-грузинськи з горіхами
Салат з консервованою рибою, пекінською капустою і помідорами
Коктейль "Чорна вдова" (рецепт)
Кекс з родзинками і горіхами
Печиво "Диво острів"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: