Головна » Статті » Рецепти

Картопля, запечена з салом
Хочу представити вашій увазі, а точніше скоріше навіть нагадати, вкрай простий у виконанні, але, незважаючи на це, дуже смачний і ситний рецепт - запечена картопля з салом.
Продукти, які знадобляться для його приготування: десять картоплин (причому бажано брати не великий картопля, а підбирати картоплини швидше середнього розміру), приблизно 150-200 грамів сала (можна навіть з прошарком м'яса), п'ять зубчиків часнику, сіль і чорний перець.
Картоплю для початку слід ретельно вимити за допомогою щітки, потім його необхідно добре обсушити - якщо на ньому буде волога, то при запіканні він не вийде таким хрустким. Кожну висушену картоплину потрібно розрізати навпіл і викласти на деко зрізом вгору і потім поперчити і посолити підготовлену таким чином картоплю.
Тонко порізати пластинками часник і викласти на кожну картоплину по пластиночке. Не надто тонко порізати сало, шматочків має бути стільки, щоб вистачило на кожну половинку картоплі, покласти скибочки сала зверху на пластинки часнику. Можна закріпити цю "конструкцію" за допомогою дерев'яних зубочисток.
Деко відправити в розігріту духовку і запікати при температурі 180 градусів до готовності.
Просмотров: 1411
Категория: Рецепти |
| Теги: кожну, картопля

Рекомендовані рецепти:

Маковий пиріг з шоколадним кремом
Картопля в паприці (рецепт)
Пряники медово-бананові
Пиріжки з кропивою і рисом
Апельсинові квадратики
Житні млинці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: