Головна » Статті » Рецепти


В котлетний фарш додається рис, а в соус - багато спецій - ймовірно, тому котлети і називаються «по-перськи». Сам процес приготування дуже схожий на тюфтельки - після обжарювання котлети готуються в томатному соусі.

Що знадобиться: півсклянки сухого рису, 300 грамів фаршу з яловичини, одне яйце, сіль, чорний перець. Для смаження - вершкове і рослинне масло.
Для соусу: дві склянки води, три столові ложки томатного соусу, чайна...
Переглядів: 685
Рецепти | | Коментарі (0)

Щоб не возитися з приготуванням листкового тіста, можна купити вже готове - дріжджове або бездріжджове. Для начинки підійде будь-який твердий сир, бекон або шинка.

Інгредієнти: 500 г листкового тіста, одне яйце, 200 грам твердого сиру, 150 грам бекону або 200 грам шинки, 3-4 зубчики часнику, будь-яка зелень, столова ложка рослинної олії.

Бекон дрібно ріжемо і обсмажуємо на сухій сковорідці, якщо берете шинку, то її потрібно тільки...
Переглядів: 748
Рецепти | | Коментарі (0)

Список необхідних інгредієнтів: для тіста - 150 грамів маргарину, дві склянки молока, 50 г олії, одна столова ложка сметани, два яйця, три столові ложки цукру, одна чайна ложка солі, один маленький кубик дріжджів, борошно; для начинки - 600 г рибного фаршу (щуки, окуня, сазана або іншої річкової риби), одна велика цибулина, 600 грамів капусти, сіль, перець, лавровий лист.
Маргарин розтопити, додати молоко (кімнатної температури), рослинна олія, ложку сметани, яйця,...
Переглядів: 684
Рецепти | | Коментарі (0)

Чому така назва суп має? Я не знаю, але очевидно тому, що тут використовуються ті ж інгредієнти, які необхідні для приготування начинки до піци.
Продукти: бекон (п'ять тонких смужок), одна цибулина і один кабачок, десять штучок грибів свіжих, один великий солодкий перець, три помідори і літр курячого бульйону, чайну ложечку цукру, сир і готовий магазинний кетчуп "Хайнц" (я думаю, що цей інгредієнт цілком можна гострим кетчупом замінити).
Переглядів: 717
Рецепти | | Коментарі (0)

Просте і, швидше за все, всім відоме блюдо, але з екзотичної ноткою, яку надає йому арахіс.
Список продуктів, необхідних для приготування чотирьох порцій цієї страви: вісім листя білокачанної капусти, 500 мл яловичого бульйону, половина кілограма рубаної яловичини, одне яйце, три пір'їнки зеленої цибулі, мелений чорний перець, сіль, 50 грамів смаженого солоного арахісу, 50 грамів арахісового масла, дві столові ложки рослинної олії, одна чайна ложка крохмалю.
Капустяне листя бланшувати в...
Переглядів: 650
Рецепти | | Коментарі (0)

Хто любить копчений сир? Я дуже люблю, ось знайшла рецепт смачненького салат, який готується з моїм улюбленим сиром. Отже, нам знадобляться ось такі продукти: - сир копчений сто гр. (я купую той, що у вигляді кісок скручений)
- червоної консервованої квасолі двісті гр.
- грибів (печериці) двісті грам
- жменя волоських горішків
- одна морквина
- один пучок кінзи
- оливкова олія...
Переглядів: 736
Рецепти | | Коментарі (0)

Лакумы - страва кавказької кухні, дуже схоже на наші пампушки. Це шматочки дріжджового тіста, смажені у великій кількості рослинного масла.

Інгредиенты: 500 мл. молока, чайна ложка з гіркою сухих дріжджів, 25 г вершкового масла, приблизно кілограм борошна, дві столові ложки цукру, чайна ложка солі, одне яйце. Ще знадобиться рослинна олія для фритюру.

В тепле молочко додаємо цукор і дріжджі, даємо піднятися шапочці піни. Потім кладемо...
Переглядів: 759
Рецепти | | Коментарі (0)

М'які, пухнасті і злегка влажноватые кексики - смачні, як і будь-яка випічка з кабачками. Можна ще в тісто свіжої зелені додати і подрібнити бринзу.
Інгредієнти: 300 грам кабачків, одна велика цибулина, 70 грам бекону (якщо немає - шинки), неповний склянку борошна (приблизно ¾), два яйця, по чайній ложці солі і цукру, чайна ложка розпушувача.

В невеликій кількості олії обсмажуємо дрібно нарізану цибулю - його можна...
Переглядів: 633
Рецепти | | Коментарі (0)

Список необхідних інгредієнтів: половина кілограма борошна, 325 грамів холодної води, 15 грамів звичайних дріжджів (або 5 г сухих), 9 грамів солі, 50 грамів води.
Продукти для приготування багета використовуються найпростіші і їх перелік дуже невеликий, але весь секрет у тому, що борошно і воду слід змішати за день до приготування, причому без дріжджів і солі.
У перший день необхідно в глибокій мисці змішати борошно і воду. Вимішувати слід до...
Переглядів: 641
Рецепти | | Коментарі (0)

Це дивно швидке в приготуванні блюдо ще й дуже поживно, ну і звичайно приголомшливо смачне!
Інгредієнти, які необхідні для того, щоб приготувати дві порції такого салату: одне авокадо, два помідори середніх розмірів, два-три маленьких помідорчика, три-чотири столові ложки соєвого соусу, три-чотири столові ложки лимонного соку (або соку лайма), 50-60 грамів червоної ікри, мелений чорний перець.
Ікру в цій страві можна замінити при бажанні солоною рибою - наприклад, лососем або...
Переглядів: 675
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3241-3250 3251-3260 3261-3270 3271-3280 3281-3290 ... 4691-4700 4701-4708