Головна » Статті » Рецепти

Слойки з часником і сиром
Щоб не возитися з приготуванням листкового тіста, можна купити вже готове - дріжджове або бездріжджове. Для начинки підійде будь-який твердий сир, бекон або шинка.

Інгредієнти: 500 г листкового тіста, одне яйце, 200 грам твердого сиру, 150 грам бекону або 200 грам шинки, 3-4 зубчики часнику, будь-яка зелень, столова ложка рослинної олії.

Бекон дрібно ріжемо і обсмажуємо на сухій сковорідці, якщо берете шинку, то її потрібно тільки нарізати, не обсмажувати. Сир натираємо на тертці, дрібно ріжемо зелень. Часник пропускаємо через прес, і разом із зеленню змішуємо з олією.
розкачуємо Тісто в прямокутний пласт, рівномірно розкладаємо на ньому бекон, часник із зеленню і посипаємо тертим сиром. Звертаємо в рулет (по широкій стороні), добре притискаємо його руками. Гострим ножем нарізаємо на невеликі скибочки, викладаємо їх на деко (його застелити папером для випічки) зрізом вниз. Верх змащуємо збитим яйцем і ставимо в розігріту духовку. Випікаємо на середньому вогні хвилин 15 - 20.
Просмотров: 749
Категория: Рецепти |
| Теги: сир, Бекон

Рекомендовані рецепти:

Салат "Крабик" (рецепт)
Картопля в паприці (рецепт)
Українські пампушки з часником
Рублене тісто
Рис з помідорами та базиліком
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: