Щоб не возитися з приготуванням листкового тіста, можна купити вже готове - дріжджове або бездріжджове. Для начинки підійде будь-який твердий сир, бекон або шинка.
Інгредієнти: 500 г листкового тіста, одне яйце, 200 грам твердого сиру, 150 грам бекону або 200 грам шинки, 3-4 зубчики часнику, будь-яка зелень, столова ложка рослинної олії.
Бекон дрібно ріжемо і обсмажуємо на сухій сковорідці, якщо берете шинку, то її потрібно тільки нарізати, не обсмажувати. Сир натираємо на тертці, дрібно ріжемо зелень. Часник пропускаємо через прес, і разом із зеленню змішуємо з олією. розкачуємо Тісто в прямокутний пласт, рівномірно розкладаємо на ньому бекон, часник із зеленню і посипаємо тертим сиром. Звертаємо в рулет (по широкій стороні), добре притискаємо його руками. Гострим ножем нарізаємо на невеликі скибочки, викладаємо їх на деко (його застелити папером для випічки) зрізом вниз. Верх змащуємо збитим яйцем і ставимо в розігріту духовку. Випікаємо на середньому вогні хвилин 15 - 20.