Головна » Статті » Рецепти

Рибний пиріг
Список необхідних інгредієнтів: для тіста - 150 грамів маргарину, дві склянки молока, 50 г олії, одна столова ложка сметани, два яйця, три столові ложки цукру, одна чайна ложка солі, один маленький кубик дріжджів, борошно; для начинки - 600 г рибного фаршу (щуки, окуня, сазана або іншої річкової риби), одна велика цибулина, 600 грамів капусти, сіль, перець, лавровий лист.
Маргарин розтопити, додати молоко (кімнатної температури), рослинна олія, ложку сметани, яйця, сіль і цукор, а потім дріжджі. Замісити тісто і залишити підходити. Два рази обім'яти.
Для начинки слід подрібнити і обсмажити до золотистого кольору цибулю, після чого додати рибний фарш, посолити і поперчити масу і помішуючи обсмажити. Капусту дрібно нашаткувати, покласти частину капусти до фаршу і перемішати, а потім викласти зверху решту капусту, поперчити і посолити, накрити сковороду кришкою хвилин на п'ять, щоб капуста села. Потім всю масу перемішати, покласти до неї лавровий лист і тушкувати до готовності. Смажити фарш потрібно до того часу, поки вся рідина з нього не випаруватися, але не довше.
Тісто розділити навпіл і розкачати кожну половину. Одну частину викласти у форму, а на неї викласти начинку (не забувши забрати лавровий лист), після чого накрити другою частиною тіста і залишити приблизно на півгодини. Змастити пиріг яйцем і випікати в духовці протягом півгодини при температурі 200 градусів.
Просмотров: 685
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріг

Рекомендовані рецепти:

Рублене тісто
Хачапурі
Ладду - східне ласощі з нуту
Лимонні тістечка
Суп з ковбасками та овочами
Макаронний салат "Рим"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: