Чому така назва суп має? Я не знаю, але очевидно тому, що тут використовуються ті ж інгредієнти, які необхідні для приготування начинки до піци. Продукти: бекон (п'ять тонких смужок), одна цибулина і один кабачок, десять штучок грибів свіжих, один великий солодкий перець, три помідори і літр курячого бульйону, чайну ложечку цукру, сир і готовий магазинний кетчуп "Хайнц" (я думаю, що цей інгредієнт цілком можна гострим кетчупом замінити).
Приготування піци-супу: для початку треба обсмажити нарізаний смужками бекон, сухий бекон в миску викладаємо, а що утворився жирок буде використовувати для обсмажування овочів. Всі овочі, крім томатів, нарізаємо на кубики і обсмажуємо. Потім помідори через сито перетираємо (шкірка та насіння не потрібні),і додаємо кетчуп "Хайнц" і терті помідори в обсмажені овочі,сюди ж бульйон і додаємо цукор і варимо до готовності. Вже в тарілочки в фастфуд-суп додаємо порціями тертий на тертці сир і підсушені шматочки бекону. Приємного!
|