У вас є "сэндвичница"? У мене немає такого пристосування на кухні, але от у подруги є (фірми Філіпс) і подруга дуже задоволена. Каже, що можна і просто тости підсмажувати і гарячі бутерброди, тобто сендвічі робити. Не треба жиру і масла, хліб підсмажується і потім при їжі руки не брудняться. Загалом я в рекламу вдарилася, просто собі теж хочу таке хитре пристосування.)) Для приготування цього бутерброда потрібен хороший не кислий сир, курага і хліб. Можна купити батон. Сир треба по можливості протерти через сито, а курагу промити і дрібно нарубати ножем. Змішуємо сир з курагою, шматочки хліба злегка змащуємо маслом вершковим і вже потім не тонкий шар сиру з курагою наносимо і зверху другим шматочком хліба придавлюємо. В диво пристосування "сэндвичницу" наш бутерброд укладаємо і хвилини три - чотири підсмажуємо. Ось і все, смачний бутерброд готовий. Таке блюдо для перекусу напевно можна в звичайній сковорідці приготувати, тільки якийсь прес придумати?