Головна » Статті » Рецепти

Маринована буряк (рецепт)
Що то мене на мариновані овочі потягнуло, до чого б це..? Обожнюю все мариноване, пряне і гостре. Знайшла чудовий рецепт маринованої буряків, сама ще не пробувала готувати, буряка в холодильнику не виявилося, але днями обов'язково зроблю буряк за цим рецептом.
Сирий буряк попередньо потрібно або запекти, або відварити. Я особисто віддаю перевагу запікати, оскільки смак печеного буряка - це щось! Це смачно і до того ж дуже корисно. Запечену буряк треба буде великими смужками нарізати, пошарово з цибулею в банку укласти. Цибуля (тільки ріпчаста) дуже тонко нарізаємо кільцями і як вже написала трохи вище - викладаємо шарами.

Далі йде маринад: 350 грамів води 150 г оцту змішуємо, додаємо з однією чайною ложкою солі і з п'ятьма столовими ложками цукру. Сюди ж за п'ять горошин запашного і чорного перцю. Маринад до кипіння і доводимо до банку виливаємо, кришкою щільно прикриваємо і чекаємо на добу.
У підсумку виходить дуже смачна маринована буряк.))
Просмотров: 758
Категория: Рецепти |
| Теги: буряк, це

Рекомендовані рецепти:

Морквяний торт з сушеної журавлини
Салат з грейпфрутом
Паштет по-східному
Шоколадно-апельсинові цукерки
Торт "Ласун"
Цепеліни
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: