Хто любить млинці, але не любить з ними возитися (готувати тісто і потім довго довго смажити їх у сковорідці)? Знайшла один класний рецепт, млинці виходять просто чудові і найголовніше - не треба довго стояти біля плити смажити млинець за млинчиком.)) Пропоную приготувати порційні млинці, чотири штучки. Для цього нам знадобляться такі ж порційні (на одного) формочки (типу сковорідок, але тільки вони керамічні). Потрібен один стакан молока свіжого і один стакан борошна звичайної, плюс чотири курячі яйця і сіль. Так само можна ще і трави улюблені додати, наприклад "італійські трави" або "французькі". Будь-які ароматні трави, можна просто базилік або лук зелений (свіжий) нарізати дрібно.
Змішуємо борошно з яйцями і з молоком, солимо суміш і додаємо спеції. Кожну формочку рясно змащуємо маслом, і на пару хвилин в духовку ставимо, потім рівну кількість яєчної суміші вливаємо і на 15 хвилин у духовку ставимо. Млинці готові просто так їсти або начинку з овочів свіжих зверху викласти. Приємного!