Головна » Статті » Рецепти


Чізкейк готувати довго (в усякому разі саме за цим рецептом), при цьому температура не повинна бути занадто висока. Самий верхній шар - сметана, середній шар - сир або сир "Філадельфія", нижній шар - твердий корж, він готується з масла і печива.
Інгредієнти: печиво будь сухе двісті грам масла вершкового до ста грам, кориця, три яйця, 800 гр. сиру, 150 гр. цукру, 300 гр. цукру, ванілін, лимонна цедра.
Переглядів: 713
Рецепти | | Коментарі (0)

Ці маффіни можна сміливо віднести до найсмачнішим, найкориснішим і найменш калорійним. Тут присутній морквина, крупа вівсяна плющення (корисні обидва інгредієнта).Продукты: морквини двісті грам, п'ятдесят грам масла, меду сто грам, одне яйце і пів склянки борошна, чайна ложечка розпушувача і пів склянки вівсяних пластівців, жменю горіхів і п'ятдесят грам цукру.

Моркву миємо, чистимо, подрібнюємо (дрібна терка або блендером), мед з маслом змішуємо (в миску одну з'єднуємо і відправляємо в...
Переглядів: 1026
Рецепти | | Коментарі (0)

Пропоную вашій увазі унікальний, неймовірно смачний самостійно приготований Мохіто! Він незвичайний, оскільки смак напою не класичний. Тут м'ята присутній, але в якості основного інгредієнта використовуються ягоди. З приводу ягід: можна брати домашню заготовку, тобто заморожені ще з літа ягоди, але можна і свіжі ягоди брати. Смак буде хороший і в тому і в іншому варіанті.
Інгредієнти: ягоди (будь-які абсолютно, на ваш розсуд) триста грамів, напій "Тонік" пів літра...
Переглядів: 732
Рецепти | | Коментарі (0)

Готувала пиріжки сьогодні, смажила їх на сковорідці. З частини готового тіста вирішила так само і духові пиріжки зробити. Начинку (сир + цукор, все ретельно перемішала) поклала в пиріжки, защипнула тісто ніби добре. Але в процесі смаження вся начинка з пиріжків просто витекла. Як правильно робити, щоб сир залишався в пиріжках?
Переглядів: 1062
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже смачні пиріжки за цим рецептом виходять, тепер вирішила поділитися цим самим рецептом з вами.))Готуємо тісто: півлітра молока гріємо, тепле молоко дві чайних ложечки гранульованих дріжджів. Через 15 хвилин повинна з'явитися пінка, після цього вже можна додавати три ст. ложки цукру, трохи солі, приблизно сто грам масла вершкового (розтоплюємо) і борошна дев'ятсот грамів. Вбиваємо два яйця в тісто, ретельно перемішуємо тісто, я наприклад це справа довіряю кухонному комбайну.
Переглядів: 1608
Рецепти | | Коментарі (0)

Такі роли можна самим приготувати, знадобиться вправність у згортанні самого рулету, але це не складно, трохи терпіння і все выйдет.Как готувати роли з огірками: спочатку треба відварити рис і заправити його оцтом. Рис бажано купувати кругло зернистий, додаємо в рис оцет рисовий. Оцет потрібен для того, щоб скріпити кожне зернятко рис одне з іншим. Після додавання оцту рис трохи в'язким і липким робиться.

Огірки свіжі (довгі) миємо...
Переглядів: 690
Рецепти | | Коментарі (0)

Ось другий варіант приготування домашніх ролів. Це дуже смачно і як мені здається оригінальніше. До того ж такі роли з огірків з сьомгою готуються куди простіше. Рис не випадає і скручувати рулети не треба, тут рис накладається в "човники" з огірків.
Для початку готуємо ці самі "човники", огірочки промиваємо і попки зрізаємо. Потім рівно навпіл огірочки розрізаємо і внутрішність самого огірочка акуратно виймаємо. Виходить човник, ось цю човник (одну...
Переглядів: 710
Рецепти | | Коментарі (0)

Це чудове, просте і смачне блюдо можна готувати як під час пікніка на природі, так і вдома в духовці, а з овочевим соусом така картопля буде ще смачніше!
Для приготування такої картопельки вам знадобляться такі продукти: кілька штук молодих картоплин, кілька гілочок кропу, вершкове масло, часник, сіль і фольга, в яку буде необхідно загортати картоплю; для соусу - один великий помідор, один баклажан і один болгарський перець, зубчик часнику,...
Переглядів: 695
Рецепти | | Коментарі (0)

Список необхідних для приготування рагу інгредієнтів: на половину кілограма баранини потрібно взяти приблизно 800 грамів картоплі, одну моркву, одну ріпу, одну ріпчасту цибулину, одну столову ложку рослинного масла, трохи борошна, петрушку, томатну пасту, лавровий листок, сіль і чорний мелений перець.
Баранину треба нарубати разом з кісткою на шматочки середнього розміру, посипати сіллю і перцем, а потім трохи обсмажити, посипати борошном і смажити ще хвилин п'ять і перекласти м'ясо...
Переглядів: 681
Рецепти | | Коментарі (0)

Страва з незвичайною назвою картопля "Гассель" відноситься до скандинавської кухні. Блюдо дуже святковий і досить таки не складна в приготуванні. На одному великому деку можна приготувати відразу кілограм картоплі, цього вистачить для того, щоб нагодувати всіх гостей або голодних домочадців.))
Картоплю бажано брати однакового розміру, миємо і чистимо всі картоплини і трохи обсушуємо. Потім треба нарізати кожну картошину на шматочки, але до кінця не дорезаем. Укладаємо картоплю столову ложку...
Переглядів: 674
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3271-3280 3281-3290 3291-3300 3301-3310 3311-3320 ... 4691-4700 4701-4708