Головна » Статті » Рецепти |
Капуста в даному блюді виходить ніжна і соковита, з чудовим курячим ароматом, дуже апетитна! А готується капуста по-флотськи дивно легко і просто. Список необхідних для приготування цієї страви продуктів: 300 грамів курячого фаршу, один невеликий качан капусти, дві репчатых цибулини середніх розмірів, одна крупненькая морквина, половина склянки курячого бульйону, дві столові ложки томатної пасти, рослинна олія, сіль, перець, приправа до курки, зелень. Курячий фарш необхідно обсмажити на рослинній олії... |
Просто, швидко і дуже смачно - це можна сказати про даному блюді; ніжні картопляні оладки з шматочками хрусткого бекону! Для приготування таких оладок необхідні наступні інгредієнти: 150 г бекону, дві середніх репчатых цибулини, близько 250-350 г картоплі, одне куряче яйце, половина склянки борошна, одна столова ложка вершкового масла, сметана. Бекон порізати смужками і обсмажити на добре розігрітій сковороді до утворення золотистої скоринки, частина бекону (2-3 смужки) залишити для начинки... |
Список необхідних для приготування продуктів: пів кілограма курячих потрухів (серця, печінка, шлуночки), 200 г ріпчастої цибулі, 100 г моркви, 200 г цвітної капусти, 100 г кореня петрушки, 100 г олії, половина головки часнику, сіль, перець, лавровий лист. Замість цвітної капусти можна взяти для цього рецепта броколі, а замість кореня петрушки - корінь селери або пастернака, це залежить від ваших уподобань. Також можна обійтися без додавання часнику, якщо ви його... |