Просто, швидко і дуже смачно - це можна сказати про даному блюді; ніжні картопляні оладки з шматочками хрусткого бекону! Для приготування таких оладок необхідні наступні інгредієнти: 150 г бекону, дві середніх репчатых цибулини, близько 250-350 г картоплі, одне куряче яйце, половина склянки борошна, одна столова ложка вершкового масла, сметана. Бекон порізати смужками і обсмажити на добре розігрітій сковороді до утворення золотистої скоринки, частина бекону (2-3 смужки) залишити для начинки не обсмаженими. Одну цибулину нарізати півкільцями і обсмажити, а потім змішати з обсмаженим беконом. З картоплі приготувати картопляне пюре. Додати в пюре куряче яйце, подрібнену другу цибулину, дрібно нарізаний відкладений бекон, а потім борошно, після чого всю масу ретельно перемішати і сформувати з неї невеликі оладки. Обсмажувати картопляні оладки на розтопленому і розігрітому вершковому маслі з двох сторін до золотистого кольору. Готові оладки викласти на блюдо і зверху посипати смаженими цибулею і беконом. Подавати зі сметаною.