Це дуже простий салат, але не дивлячись на простоту, він неймовірно смачний! Потрібні свіжі помідори і два види цибулі: цибуля ріпчаста червоний і лук свіжий в пір'ї (тобто зелена цибуля).Помидоры свіжі промиваємо та нарізаємо не тонкими часточками. Потрібен гострий ніж, щоб не тиснути помідори, а красиво нарізати. Якщо нарізати дуже тонко, вийде не салат, а місиво. Лук червоний нарізаємо тонко півкільцями, а цибуля зелена промиваємо, просушуємо і тонко нарізаємо кільцями. Змішуємо два види цибулі і помідори, додаємо сіль і багато зелені. Я особисто із зелені свіжої до такого салату волію додати базилік і кріп.
Перемішуємо акуратно салат і додаємо хороше оливкова олія. Якщо немає оливкової, можна і звичайну соняшникову додати. В принципі салат готовий, його можна відразу ж подавати. Можна прикрасити нарізаними оливками і (або) бринзою. Взагалі поєднання бринза, помідори і базилік - це найбільш вдале поєднання для свіжого салату. Приємного!