Напевно капусту квашену багато люблять. Я наприклад дуже люблю, вінегрет роблять з неї або просто з цибулькою та з рослинним маслом їм. Не завжди смачною капуста виходить, дуже багато залежить від сорту капусти, адже є ранні сорти капусти, а їх не заквашують. Пропоную швидкий рецепт приготування квашеної капусти. Капусту промиваємо або просто чотири верхніх листочки знімаємо і викидаємо, тоді можна і не мити качан. На тертці середньої натираємо (у мене спеціально для шинкування капусти є в господарстві на цей випадок). Морквину промиваємо, на тертці (або "корейської", або на звичайній середній тертці) натираємо і змішуємо з капустою. Яблук так само можна додати, нарізаючи їх часточками прямо в шкірці. Сильно капусту руками приймати не треба.
В банку складаємо капусточку з яблуками і морквою і зверху заливаємо розсолом. Розсіл готуємо так: на 800 мл киплячої води беремо столову ложку з гіркою солі солі. Розмішуємо і заливаємо в банку. Приємного!