Головна » Статті » Рецепти

Квашена капуста (швидкий спосіб)
Напевно капусту квашену багато люблять. Я наприклад дуже люблю, вінегрет роблять з неї або просто з цибулькою та з рослинним маслом їм. Не завжди смачною капуста виходить, дуже багато залежить від сорту капусти, адже є ранні сорти капусти, а їх не заквашують. Пропоную швидкий рецепт приготування квашеної капусти.
Капусту промиваємо або просто чотири верхніх листочки знімаємо і викидаємо, тоді можна і не мити качан. На тертці середньої натираємо (у мене спеціально для шинкування капусти є в господарстві на цей випадок). Морквину промиваємо, на тертці (або "корейської", або на звичайній середній тертці) натираємо і змішуємо з капустою. Яблук так само можна додати, нарізаючи їх часточками прямо в шкірці. Сильно капусту руками приймати не треба.

В банку складаємо капусточку з яблуками і морквою і зверху заливаємо розсолом. Розсіл готуємо так: на 800 мл киплячої води беремо столову ложку з гіркою солі солі. Розмішуємо і заливаємо в банку.
Приємного!
Просмотров: 605
Категория: Рецепти |
| Теги: капусти, капусту

Рекомендовані рецепти:

Кекс столичний
Яблучна коврижка
Яєчня по-італійськи
Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Салат з червоною рибою і овочами (рецепт)
Рулет маковий на дріжджах
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: