Головна » Статті » Рецепти

Капуста по-флотськи
Капуста в даному блюді виходить ніжна і соковита, з чудовим курячим ароматом, дуже апетитна! А готується капуста по-флотськи дивно легко і просто.
Список необхідних для приготування цієї страви продуктів: 300 грамів курячого фаршу, один невеликий качан капусти, дві репчатых цибулини середніх розмірів, одна крупненькая морквина, половина склянки курячого бульйону, дві столові ложки томатної пасти, рослинна олія, сіль, перець, приправа до курки, зелень.
Курячий фарш необхідно обсмажити на рослинній олії до готовності, додати до нього приправи.
Капусти слід нашаткувати, моркву натерти на крупній тертці, цибулю порізати дрібними кубиками. Капусту злегка обсмажити на рослинному маслі в сковороді з високими бортами, потім додати до капусти подрібнені цибулю і моркву. Смажити всі овочі разом ще протягом п'яти хвилин, а після цього додати до них курячий фарш.
Змішати бульйон з двома ложками томатної пасти і залити отриманою сумішшю капусту. Тушкувати хвилин десять, періодично помішуючи, в кінці приготування додати подрібнену зелень і тушкувати ще близько п'яти хвилин.
Просмотров: 482
Категория: Рецепти |
| Теги: капуста, капусти

Рекомендовані рецепти:

Закуска з курячого філе
Фризийский цукровий хліб
Свинячі реберця в пиві
Террін з курячої печінки з мартіні і малиною
Ескалопи з свинини
"Той самий" столичний кекс
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: