Ось ще одне просте блюдо, яке можна в якості різноманітності самостійно приготувати. Називається таке блюдо "картопляні кнедлики". Готується вона за класичним рецептом з картоплі, з манної крупи, муки, яєць і солі. Все дуже просто: картоплю очищаємо від шкірки і відварюємо у воді. При варінні воду солимо і варимо до готовності. Після всю воду зливаємо і кришку з каструльки знімаємо, можна на десять хвилин вогонь під каструлею включити, нехай картопля підсохне як слід. Потім прямо гарячий картопля розминаємо ступкою і всипаємо борошно і манну крупу. Додаємо жовток курячого яйця і ретельно розмішуємо.
Тепер даємо підготовленої картопляній масі трохи охолонути. Потім воду кип'ятимо і солимо. З нашого густого пюре ліпимо кульки (дуже зручно цю процедуру двома ложками робити) і закладаємо кульки (вони ж кнедлики) в киплячу воду. Варити їх треба небагато, виймаємо шумівкою, як тільки спливуть. А подавати можна зі сметаною або майонезом.)) Приємного!