Список необхідних для приготування продуктів: пів кілограма курячих потрухів (серця, печінка, шлуночки), 200 г ріпчастої цибулі, 100 г моркви, 200 г цвітної капусти, 100 г кореня петрушки, 100 г олії, половина головки часнику, сіль, перець, лавровий лист. Замість цвітної капусти можна взяти для цього рецепта броколі, а замість кореня петрушки - корінь селери або пастернака, це залежить від ваших уподобань. Також можна обійтися без додавання часнику, якщо ви його не любите. Спочатку слід помити й очистити потрухи: з сердець зрізати плівки, судини, жир, а шлуночків - стінки. Потім покласти їх у сотейник або каструлю, додати трохи олії і води і тушкувати під кришкою на слабкому вогні до готовності, потім додати лавровий листок. Корінь петрушки вимити і дрібно нарізати, цибулю подрібнити, моркву натерти на крупній тертці, а потім обсмажити на сковорідці, причому цибулю з часником окремо, а після - петрушку і моркву. Цвітну капусту відварити до готовності. Коли всі овочі і курячі потрухи будуть готові, їх потрібно змішати, посолити і поперчити, дати їм охолонути. Остиглу суміш пропустити через м'ясорубку, а потім збити з допомогою міксера.
|