Головна » Статті » Рецепти

Паштет з курячих потрухів з овочами
Список необхідних для приготування продуктів: пів кілограма курячих потрухів (серця, печінка, шлуночки), 200 г ріпчастої цибулі, 100 г моркви, 200 г цвітної капусти, 100 г кореня петрушки, 100 г олії, половина головки часнику, сіль, перець, лавровий лист.
Замість цвітної капусти можна взяти для цього рецепта броколі, а замість кореня петрушки - корінь селери або пастернака, це залежить від ваших уподобань. Також можна обійтися без додавання часнику, якщо ви його не любите.
Спочатку слід помити й очистити потрухи: з сердець зрізати плівки, судини, жир, а шлуночків - стінки. Потім покласти їх у сотейник або каструлю, додати трохи олії і води і тушкувати під кришкою на слабкому вогні до готовності, потім додати лавровий листок.
Корінь петрушки вимити і дрібно нарізати, цибулю подрібнити, моркву натерти на крупній тертці, а потім обсмажити на сковорідці, причому цибулю з часником окремо, а після - петрушку і моркву. Цвітну капусту відварити до готовності.
Коли всі овочі і курячі потрухи будуть готові, їх потрібно змішати, посолити і поперчити, дати їм охолонути. Остиглу суміш пропустити через м'ясорубку, а потім збити з допомогою міксера.
Просмотров: 1539
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: петрушки, олії

Рекомендовані рецепти:

Кекси з чорницею і брусницею
Рулет з абрикосовим джемом
Домашні цукерки з інжиром
Морквяний торт з сушеної журавлини
Закусочний торт "Полянка"
Три рецепти хачапурі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: