Головна » Статті » Рецепти |
Є один дуже простий рецепт приготування домашніх цукерок. Я напишу саму суть приготування, кількість інгредієнтів не буду писати, оскільки тут можна варіювати кількістю і пропорцій за власним смаком та уподобаннями. Знадобляться апельсин, цукор або цукрова пудра, мигдаль, шоколад. Шоколад потрібен буде для самого верхнього шару, щоб надати конфеткам вид "магазинних". З апельсина треба буде вичавити сік, зняти цедру (попередньо треба дуже добре промити шкірку). Мигдальні горіхи... |
Один відомий кухар в телепередачі дав найпростіший рецепт приготування брюссельської капусти. Маленькі качани капусти мити не потрібно, опускаємо їх у киплячу підсолену воду хвилини на чотири і після виймаємо. Можна дати їм трохи охолонути, а можна відразу прямо гарячими викладати в сковороду і обсмажувати в рослинній олії. На блюдо викладаємо і сирком, присипаємо зеленню. Ось і все, страва готова! |