Головна » Статті » Рецепти


Кабачки в клярі краще зробити з маринадом. Для цього потрібно змішати зелень, подрібнений часник, трохи олії і води. В маринад вмочати обсмажені кабачки і складати стопкою. Коли просочаться - буде дуже смачно!

Інгредієнти: Один кабачок, два - три яйця, половина склянки сметани, сіль, щіпка соди (погасити оцтом), спеції за смаком, рослинна олія.
Для маринаду: дві - три столові ложки рослинної олії, дві столові ложки кип'яченої води,...
Переглядів: 719
Рецепти | | Коментарі (0)

Готується такий салат на диво швидко - менше, ніж за 15 хвилин салат з креветками, капустою, соєю і кунжутом буде готовий.
Продукти, які необхідні для приготування трьох порцій такого салату: 150 грамів пекінської капусти, 200 грамів креветок, 100 г консервованої пророщеної сої, 80 грамів темного соєвого соусу, 50 грамів салату, один помідор і один огірок, дві столові ложки кунжуту, зелень кропу і петрушки; для заправки салату - одна столова...
Переглядів: 630
Рецепти | | Коментарі (0)

Є один дуже простий рецепт приготування домашніх цукерок. Я напишу саму суть приготування, кількість інгредієнтів не буду писати, оскільки тут можна варіювати кількістю і пропорцій за власним смаком та уподобаннями. Знадобляться апельсин, цукор або цукрова пудра, мигдаль, шоколад. Шоколад потрібен буде для самого верхнього шару, щоб надати конфеткам вид "магазинних".

З апельсина треба буде вичавити сік, зняти цедру (попередньо треба дуже добре промити шкірку). Мигдальні горіхи...
Переглядів: 622
Рецепти | | Коментарі (0)

Для втілення в життя цього кулінарного шедевра знадобляться тонкі ажурні млинці. Млинці готуємо самостійно, вони повинні бути добре просмаженими і еластичними, щоб не рвалися при загвинчуванні начинки. Начинку готувати будемо різну. Для першої начинки потрібні: куряче м'ясо, гриби печериці, варені яйця, картопля, майонез. Смажимо гриби часточками, картоплю відварюємо з м'ясом, нарізаємо дрібно м'ясо і картоплю, змішуємо з яйцями (роздавити вилкою) і з майонезом. Ось цим салатом фаршируємо частина...
Переглядів: 656
Рецепти | | Коментарі (0)

Смак горішків кеш'ю дуже підходить як для страв з м'яса, так і для салатів, крім того ці горіхи дуже поживні.
Список потрібних для приготування інгредієнтів: 150 грамів курячого філе, 20 мілілітрів оливкової олії, 70 г болгарського перцю, 30 г цибулі-порею, 50 грамів консервованого ананаса, 10 мл апельсинового соку, 20 г горішків кеш'ю, 10 г крохмалю, листя салату, сіль і перець.
Куряче філе потрібно нарізати невеликими кубиками, посолити і поперчити,...
Переглядів: 595
Рецепти | | Коментарі (0)

Необхідні інгредієнти для приготування однієї порції таких ролів: 80 г слабосоленої сьомги, 40 г сиру, 10 г сиру з блакитною цвіллю, 50 г вершків, 20 г свіжого огірка, 20 г помідорів, 20 г лимона, 10 г червоної ікри, одна маслина, кріп; для тіста - 150 грамів молока, одне яйце, третину склянки борошна, 15 мл рослинного масла, цукор, сіль.
Змішати молоко, яйце, сіль і цукор, додати борошно і рослинне масло...
Переглядів: 686
Рецепти | | Коментарі (0)

Таке масло доведеться як не можна до речі до ранкового сніданку або легкого перекусу. Масло дуже швидко готується, потрібна свіжа черемша (промита і ретельно просушена), потрібні так само волоські горіхи і масло вершкове. Горіхи ідеально підходять саме волоські, але за відсутністю таких можна фундук брати чи фісташки. За класичним рецептом потрібні волоські. Горіхи чистимо і обсмажуємо їх злегка. Потім обсмажені горіхи в блендер закладаємо, масла вершкового додаємо і черемшу...
Переглядів: 651
Рецепти | | Коментарі (0)

Один відомий кухар в телепередачі дав найпростіший рецепт приготування брюссельської капусти. Маленькі качани капусти мити не потрібно, опускаємо їх у киплячу підсолену воду хвилини на чотири і після виймаємо. Можна дати їм трохи охолонути, а можна відразу прямо гарячими викладати в сковороду і обсмажувати в рослинній олії. На блюдо викладаємо і сирком, присипаємо зеленню. Ось і все, страва готова!
Переглядів: 582
Рецепти | | Коментарі (0)

Пропоную приготувати смачні мафіни, готуються вони на основі сирного тіста, з додаванням апельсина. Необхідні продукти: сто грамів вершкового масла і двісті грамів сиру, шість столових ложок цукру і два яйця, дві столові ложки спиртного (за класичним рецептом потрібен "Бренді"), сто мл молока, дві склянки борошна і дві ложечки (без гірки) розпушувача, один апельсин (з нього потрібна лише цедра).
Приготування: з апельсина цедру знімаємо, але попередньо дуже ретельно вимиваємо (трьох)...
Переглядів: 695
Рецепти | | Коментарі (0)

Це печиво має апельсиновий аромат і колір так само нагадує апельсинові відтінки. Потрібні красиві оригінальні форми, можна видавлювати печенюшки так само і склянками, але куди красивіше і апетитніше печива виглядають, якщо вони мають оригінальну форму.
Інгредієнти для приготування апельсинового печива: борошна грам двісті неповна чайна ложечка розпушувача (її, до речі можна содою замінити, результат виходить не гірше), сметани ложка столова, соку апельсина (сік свіжий, не пакетований) дві столові ложки,...
Переглядів: 722
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3301-3310 3311-3320 3321-3330 3331-3340 3341-3350 ... 4691-4700 4701-4708