Головна » Статті » Рецепти

Апельсинове печиво (рецепт)
Це печиво має апельсиновий аромат і колір так само нагадує апельсинові відтінки. Потрібні красиві оригінальні форми, можна видавлювати печенюшки так само і склянками, але куди красивіше і апетитніше печива виглядають, якщо вони мають оригінальну форму.
Інгредієнти для приготування апельсинового печива: борошна грам двісті неповна чайна ложечка розпушувача (її, до речі можна содою замінити, результат виходить не гірше), сметани ложка столова, соку апельсина (сік свіжий, не пакетований) дві столові ложки, можна ложку лікеру апельсинового додати, цукру 50 - 60 грамів і сто грам масла, жовток одного яйця.

Приготування. Масло розтоплювати не треба, тільки трішечки отогреваем його в теплі і потім дочиста з цукром перетираємо. Після чого по одному інгредієнту додаємо, тісто виходить щільне і його дуже зручно розгортати. Готовий кому треба на годину в холодильник прибрати, потім розкачати, формочки будь видавлюємо і на пекарської папері випікаємо в духовці 15 хвилин, температура +170-180).
Приємного!
Просмотров: 683
Категория: Рецепти |
| Теги: печива, треба

Рекомендовані рецепти:

Швидкі пиріжки на кефірі
Закритий лимонний пиріг
Фруктові цукерки
Готуємо чапаті
Гречка з консервованим тунцем
Торт "Медовик"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: