Головна » Статті » Рецепти


Необхідні інгредієнти: 100 г очищених креветок, 600 грамів телятини (м'якоть), 300 грамів печериць, 80 г ріпчастої цибулі, 150-200 грамів шпинату (підійде як свіжий шпинат, так заморожений), чверть чайної ложки натертого мускатного горіха, дві столові ложки вершків, 60 г рослинної олії, сіль, пів кілограма готового дріжджового тіста.
М'ясо слід порізати на порційні шматки і гарненько відбити (бажано, щоб відбиті шматки телятини були однакового розміру і більш-менш прямокутної форми), а потім...
Переглядів: 599
Рецепти | | Коментарі (0)

Список потрібних для приготування десерту продуктів: 70 грамів гіркого шоколаду, 25 грамів цукру, 35 г вершкового масла, одне яйце, один яєчний жовток, одна їдальня ложка борошна, щіпка солі, 600 грамів сиру, 400 мл вершків, чотири столові ложки цукру, одна чайна ложка натертої цедри лимона.
Гіркий шоколад поламати, вершкове масло порізати і всі разом розтопити на водяній бані і перемішати до однорідності. Яйце, яєчний жовток і цукор збити в піну,...
Переглядів: 599
Рецепти | | Коментарі (0)

Для втілення в життя цього кулінарного рецепта потрібна велика курка або просто курячі ніжки, вагою (загальна вага) до півтора кілограм, штук шість - сім помідор, дві цибулини репчатых, грамів сто чорних маслин (неодмінно з кісточкою повинні бути), олія оливкова, часник, насіння фенхелю і король цієї страви - "Прованські трави" (вага курки знадобиться столова ложка трав).
Готуємо курку по-прованськи: курка по цьому рецепту ми будемо запікати на овочевій подушці (і...
Переглядів: 790
Рецепти | | Коментарі (0)

Цей салат можна до східної кухні віднести, в нього додається ароматна спеція "Зіра", а це головний інгредієнт багатьох східних страв. Спецію необхідно неодмінно обсмажити і смажити треба (правльно смажити) саме на сухій сковорідці. До "Зіре" треба так само і мелений коріандр додати, трохи підсмажити, потім вже теплі спеції до готового салату додаємо, тобто в самому кінці.
Інгредієнти для салату: рис, шпинат свіжий, оливки чорні (тут підійдуть будь-які, хоч з...
Переглядів: 690
Рецепти | | Коментарі (0)

Биточки можна рекомендувати для диететического і дитячого харчування - вони дуже ніжні і зберігають смак м'яса. На гарнір можна зробити картопляне пюре, а щоб биточки не були сухими, вже готові полити сметаною.

З продуктів нам знадобиться: приблизно 400 грам нежирної телятини, скибочка білого хліба, трохи молочка, одне яйце, половина столової ложки манної крупи, дві столові ложки розтопленого вершкового масла, сіль за смаком. Що стосується приправ, спецій і...
Переглядів: 910
Рецепти | | Коментарі (0)

Зараз сезон гарбуза в розпалі, і саме час скористатися смачними і корисними рецептами страв. Гарбузову кашу можна готувати з додаванням рису або пшона - кому що подобається.

Що нам знадобиться: 500 грам очищеного гарбуза, склянка рису, по склянці води і молока, цукор за смаком, пара столових ложок меду, дві столові ложки вершкового масла, щіпка солі.

Гарбуз ріжемо кубиками, складаємо в казанчик або в каструлю з товстим...
Переглядів: 654
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирна запіканка не тільки дуже смачна страва, але і корисне до того ж, особливо, якщо додати в неї родзинки і курагу!
Інгредієнти, які знадобляться для того. щоб приготувати таку запіканку: половина кілограма сиру, 300 грамів кураги, 100 грамів родзинок, п'ять курячих яєць, три столові ложки манки, чотири столові ложки цукрового піску, чотири столові ложки сметани, 15 грамів вершкового масла, 30 г цукрової пудри.
Родзинки і курагу слід гарненько і...
Переглядів: 801
Рецепти | | Коментарі (0)

Ще один рецепт не тільки смачної, але і корисної незвичайного десерту, у складі якого є й дуже корисна курага, поживні і теж корисні кедрові горішки!
Список необхідних продуктів для двох порцій: для млинчиків - 200 грамів бананів, 50 г пшеничного борошна, 200 мл молока, 50 г кураги, 20 мл рослинного масла; для соусу - 40 грамів цукру, 10 грамів кедрових горішків, 40 грамів бальзамічного оцту, 20 грамів кураги.
З...
Переглядів: 617
Рецепти | | Коментарі (0)

Продукти: один кілограм молодого нерассыпчатого картоплі, цибуля зелена, сіль, мелений перчик. Для приготування соусу: чотири яйця, по одному пучку петрушки, щавлю і укропчика, чотири - шість стіл. ложечок яблучного оцту, три стіл. ложки рослинної олії, триста грамів сметани, пучочек зеленого лука.
Приготування:

Картоплю миємо щіткою і варимо в шкірці у великій кількості підсоленої води близько півгодини. Зливаємо з картоплі воду, остуджуємо, чистимо і відправляємо настоюватися в холодильник в...
Переглядів: 657
Рецепти | | Коментарі (0)

Продукти: 250 г помідорів, варене або смажене м'ясо куряче (біле), півпучка зеленого цибулі, півпучка базиліка, 100 грамів бринзи, одна ст. ложечка рубаною петрушки, сіль, часточка часнику, пів чайної ложки гірчиці, 3 стіл. ложки винного оцту, 4 стіл. ложки рослинної олії, мелений чорний перчик.
Готуємо пряний томатний соус. Помідорчики обдаємо кіпяточком, чистимо, ріжемо на четвертинки, м'якоть рубаємо. На великому вогні, постійно помішуючи, уварюють помідорчики до стану пюре. Готове томатне пюре...
Переглядів: 634
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3311-3320 3321-3330 3331-3340 3341-3350 3351-3360 ... 4691-4700 4701-4708