Головна » Статті » Рецепти |
Необхідні інгредієнти: 100 г очищених креветок, 600 грамів телятини (м'якоть), 300 грамів печериць, 80 г ріпчастої цибулі, 150-200 грамів шпинату (підійде як свіжий шпинат, так заморожений), чверть чайної ложки натертого мускатного горіха, дві столові ложки вершків, 60 г рослинної олії, сіль, пів кілограма готового дріжджового тіста. М'ясо слід порізати на порційні шматки і гарненько відбити (бажано, щоб відбиті шматки телятини були однакового розміру і більш-менш прямокутної форми), а потім... |
Список потрібних для приготування десерту продуктів: 70 грамів гіркого шоколаду, 25 грамів цукру, 35 г вершкового масла, одне яйце, один яєчний жовток, одна їдальня ложка борошна, щіпка солі, 600 грамів сиру, 400 мл вершків, чотири столові ложки цукру, одна чайна ложка натертої цедри лимона. Гіркий шоколад поламати, вершкове масло порізати і всі разом розтопити на водяній бані і перемішати до однорідності. Яйце, яєчний жовток і цукор збити в піну,... |
Продукти: один кілограм молодого нерассыпчатого картоплі, цибуля зелена, сіль, мелений перчик. Для приготування соусу: чотири яйця, по одному пучку петрушки, щавлю і укропчика, чотири - шість стіл. ложечок яблучного оцту, три стіл. ложки рослинної олії, триста грамів сметани, пучочек зеленого лука. Приготування: Картоплю миємо щіткою і варимо в шкірці у великій кількості підсоленої води близько півгодини. Зливаємо з картоплі воду, остуджуємо, чистимо і відправляємо настоюватися в холодильник в... |