Необхідні інгредієнти: 100 г очищених креветок, 600 грамів телятини (м'якоть), 300 грамів печериць, 80 г ріпчастої цибулі, 150-200 грамів шпинату (підійде як свіжий шпинат, так заморожений), чверть чайної ложки натертого мускатного горіха, дві столові ложки вершків, 60 г рослинної олії, сіль, пів кілограма готового дріжджового тіста. М'ясо слід порізати на порційні шматки і гарненько відбити (бажано, щоб відбиті шматки телятини були однакового розміру і більш-менш прямокутної форми), а потім посолити і відкласти на час. Печериці ретельно помити, ріпчасту цибулю очистити, а потім гриби і цибулю подрібнити і обсмажити на рослинному маслі (спочатку смажити цибулю, а потім додати до нього нарізані печериці). Шпинат вимити, нарізати і прогріти на невеликому вогні з вершковим маслом і невеликою кількістю вершків, в кінці приготування додати мускатний горіх. Відбиті шматочки телятини покрити шаром шпинату, потім розподілити зверху креветки, а потім смажені гриби і цибулю. Згорнути рулет, зв'язати його і обсмажити протягом п'яти хвилин, після чого остудити і зняти нитки. Тісто розкачати і загорнути в нього рулети, а потім запекти в розігрітій до 180 градусів духовці до готовності.