Головна » Статті » Рецепти

Курка по-прованськи (рецепт)
Для втілення в життя цього кулінарного рецепта потрібна велика курка або просто курячі ніжки, вагою (загальна вага) до півтора кілограм, штук шість - сім помідор, дві цибулини репчатых, грамів сто чорних маслин (неодмінно з кісточкою повинні бути), олія оливкова, часник, насіння фенхелю і король цієї страви - "Прованські трави" (вага курки знадобиться столова ложка трав).
Готуємо курку по-прованськи: курка по цьому рецепту ми будемо запікати на овочевій подушці (і з верху і знизу буде овочі). Курочки на дрібні шматочки треба нарізати, помідори від шкірки звільнити, цибульку півкільцями подрібнити, часник порубати, оливки розчавити, щоб кісточки вийшли. Змішати нарізані помідори без шкірки з цибулею, з маслинами, часником, оливковою олією, насінням фенхеля і "Прованськими травами".

У форму для запікання треба спочатку меншу частину овочевої суміші викласти, потім курочку (щедро посолити і зверху решту овочевий "подушки" викладаємо. У духовку ставимо не менш, ніж на годину. Блюдо виходить дуже смачним і більш ароматним!
Приємного!
Просмотров: 791
Категория: Рецепти |
| Теги: курка, треба

Рекомендовані рецепти:

Пате з індички з черносмородиновим желе
Яблучний штрудель з-австрийски
Салат "Букет тюльпанів"
Шарлотка з мандаринами
Баклажани по-корейськи
Курка, запечена з травами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: