Головна » Статті » Рецепти

Парові биточки з телятини
Биточки можна рекомендувати для диететического і дитячого харчування - вони дуже ніжні і зберігають смак м'яса. На гарнір можна зробити картопляне пюре, а щоб биточки не були сухими, вже готові полити сметаною.

З продуктів нам знадобиться: приблизно 400 грам нежирної телятини, скибочка білого хліба, трохи молочка, одне яйце, половина столової ложки манної крупи, дві столові ложки розтопленого вершкового масла, сіль за смаком. Що стосується приправ, спецій і зелені - потрібні вони чи ні - вирішувати вам.

З білого хліба зрізаємо шкірку, м'якоть ріжемо шматочками, заливаємо молоком, розмочуємо. Пропускаємо через м'ясорубку м'ясо разом з хлібом. Змішуємо з розтопленим вершковим маслом, яйцем, манкою і даємо трохи постояти, щоб манка розбухла. Хвилин через десять додаємо сіль і добре вимішуємо фарш, його навіть можна побити об стіл - тоді він стане більш однорідним.
Піддон пароварки змащуємо маслом. Змочуємо Руки під холодною водою і робимо невеликі биточки. Готуються вони швидко - хвилин через 15-20 вже готові.
Якщо немає пароварки, можна поставити на каструлю з водою друшляк (алюмінієвий або з іншого металу), покласти в нього биточки, накрити кришкою. Час приготування така ж.
Просмотров: 876
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: биточки, вони

Рекомендовані рецепти:

Закусочні рибні кульки
Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Стручкова квасоля з фаршем
Салат з червоною рибою і овочами (рецепт)
Кавове печиво
Печиво "Диво острів"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: