Головна » Статті » Рецепти |
Просте і швидке в приготуванні, а також вельми доступне блюдо, але разом з цим смачне і дуже поживне. Список продуктів, які необхідні для того, щоб приготувати картопляну запіканку: 600 г картоплі, 400 грамів фаршу асорті, дві великих репчатых цибулини, два курячих яйця, 50 г сиру, половина столової ложки сметани, одна-дві столові ложки соняшникової олії, сіль, чорний мелений перець, чебрець. Фарш асорті слід гарненько обсмажити, потім посолити і поперчити. Дві... |
Необхідні інгредієнти для приготування: чотири картоплини середніх розмірів, 250 мл збитих вершків або жирної сметани, одне авокадо, одна столова ложка лимонного соку. одна столова ложка солі, мелений чорний перець за смаком, одна столова ложка рослинної олії і 40 грамів вершкового масла. Картоплю необхідно ретельно вимити й обсушити, а потім натерти шкірку рослинним маслом. Після цього викласти таким чином підготовлений картоплю на деко і запікати в духовці (або в мікрохвильовій... |
Горохове холодець - блюдо смачне і незвичайне, буденне і святкове, одночасно. Готувати його зовсім недовго, а ось почекати, поки воно «затягнеться», все ж доведеться. Для приготування горохового заливного нам знадобиться: консервований горошок - 7 ст.л., консервована кукурудза - 7 ст.л., варена морква - 2 шт., желатин - 2 ст. ложки, цибулина - 1 шт., варені яйця - 2 шт., заморожений зелений горошок - 450 гр., рослинна олія, мелений... |