Головна » Статті » Рецепти

Картопляна запіканка
Просте і швидке в приготуванні, а також вельми доступне блюдо, але разом з цим смачне і дуже поживне.
Список продуктів, які необхідні для того, щоб приготувати картопляну запіканку: 600 г картоплі, 400 грамів фаршу асорті, дві великих репчатых цибулини, два курячих яйця, 50 г сиру, половина столової ложки сметани, одна-дві столові ложки соняшникової олії, сіль, чорний мелений перець, чебрець.
Фарш асорті слід гарненько обсмажити, потім посолити і поперчити. Дві картоплини необхідно відварити і зробити з них пюре, а решту порізати на тонкі скибочки. Ріпчасту цибулю потрібно почистити і нарізати кубиками, а після цього обсмажити на рослинному маслі до золотистого кольору.
Додати до картопляного пюре одне яйце і добре перемішати. Викласти шар цієї суміші у форму для запікання, зверху покласти шар порізаної картоплі, а далі шар обсмаженого фаршу і полити трохи олією. Потім викласти ще шар пюре, нарізаної картоплі, потім шар смаженої цибулі. Посипати сіллю, перцем і чебрецем.
Сир натерти і змішати з рештою яйцем, після чого залити цією сумішшю запіканку. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку і запікати близько 20 хвилин
Просмотров: 608
Категория: Рецепти |
| Теги: шар, картоплі

Рекомендовані рецепти:

Салат з оселедцем (рецепт)
Fougasse - або що таке фугас?
Цукерки, бараночки
Кекс столичний
Апельсинові мафіни
Салат "Салют"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: