Головна » Статті » Рецепти

Запечена картопля з авокадо
Необхідні інгредієнти для приготування: чотири картоплини середніх розмірів, 250 мл збитих вершків або жирної сметани, одне авокадо, одна столова ложка лимонного соку. одна столова ложка солі, мелений чорний перець за смаком, одна столова ложка рослинної олії і 40 грамів вершкового масла.
Картоплю необхідно ретельно вимити й обсушити, а потім натерти шкірку рослинним маслом. Після цього викласти таким чином підготовлений картоплю на деко і запікати в духовці (або в мікрохвильовій печі) до повної готовності, перевірити яку можна буде проткнувши картоплину дерев'яною зубочисткою. Готову картоплю слід акуратно розрізати навпіл уздовж, потім ложкою акуратно вибрати трохи картопляної м'якоті, шкірку з картоплі не знімати.
Авокадо потрібно розрізати на дві половинки і вийняти кісточку, а після ложечкою вийняти м'якоть і збити у блендері, додавши лимонний сік. Змішати картопляне пюре, яке вийняли з запеченої картоплі, з вершками (або сметаною) і авокадо, масу посолити і поперчити, після чого нафарширувати цією сумішшю картоплю, а зверху покласти по невеликому шматочку вершкового масла. Поставити в духовку на 10 хвилин.
При подачі на стіл можна прикрасити зеленню.
Просмотров: 696
Категория: Рецепти |
| Теги: авокадо, картоплю

Рекомендовані рецепти:

Слойки з бутербродніци
Рулет з яблуками
Японський чізкейк
Клубочки ниток
Салат з червоною рибою і овочами (рецепт)
Закусочний торт "Полянка"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: