Головна » Статті » Рецепти

Закусочні еклери з сиром і яйцем
Ніжні еклери з начинкою з розплавленого сиру, ароматною шинки і запеченого яйця. Чудовий недільний сніданок!
Ось що нам знадобиться: п'ять яєць, 150 грам борошна, чайна ложка цукру, 80 г вершкового масла, 200 мл води, щіпка солі.
Для начинки: шинка або варена ковбаса, сир, яйця, свіжа зелень.

Еклери можна приготувати заздалегідь, а вранці тільки наповнити їх начинкою і запекти.
У воду кладемо сіль, цукор, масло, даємо закипіти і всипаємо борошно. Постійно перемішуємо масу, поки вона не загусне. Нехай тісто трохи охолоне, потім вводимо по одному яйця, після кожного ретельно вимішуємо тісто.
Викладаємо на деко по столовій ложці тесту на невеликій відстані, ставимо в духовку і випікаємо на середньому вогні хвилин 20-30 (залежить від духовки і розміру еклерів).
Поки еклери остигають, готуємо начинку. Дрібно ріжемо шинку і зелень, сир натираємо на тертці.
З еклерів зрізаємо кришечку (верхівку), спочатку кладемо сир, потім шинку і зелень і знову сир. Зверху акуратно вливаємо перепелине яйце (або збиваємо виделкою куряче і вливаємо по половинці на кожен еклер). І запікаємо в духовці хвилин п'ять - сім.
Просмотров: 912
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: еклери, сир

Рекомендовані рецепти:

Тайський салат
Апельсинові мафіни
Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Печиво з фундука
Пиріг зі шпинатом і сиром
Кексики з вишнею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: