Бананові млинці під соусом із кураги і кедрових горіхів
Ще один рецепт не тільки смачної, але і корисної незвичайного десерту, у складі якого є й дуже корисна курага, поживні і теж корисні кедрові горішки! Список необхідних продуктів для двох порцій: для млинчиків - 200 грамів бананів, 50 г пшеничного борошна, 200 мл молока, 50 г кураги, 20 мл рослинного масла; для соусу - 40 грамів цукру, 10 грамів кедрових горішків, 40 грамів бальзамічного оцту, 20 грамів кураги. З допомогою блендера необхідно подрібнити банани і курагу, після чого додати до них молоко і пшеничне борошно, замісити рідке тісто для млинців. Залишити тісто на 10 хвилин, а потім підсмажити на розігрітій сковороді три млинчика і згорнути їх трикутником. Для соусу потрібно бальзамічний оцет змішати з цукром і варити цю суміш на слабкому вогні протягом 10-15 хвилин на третину, додавши в кінці варіння кедрові горішки і подрібнену курагу. Готові млинці викласти на тарілку і полити їх приготованим соусом.