Головна » Статті » Рецепти

Бананові млинці під соусом із кураги і кедрових горіхів
Ще один рецепт не тільки смачної, але і корисної незвичайного десерту, у складі якого є й дуже корисна курага, поживні і теж корисні кедрові горішки!
Список необхідних продуктів для двох порцій: для млинчиків - 200 грамів бананів, 50 г пшеничного борошна, 200 мл молока, 50 г кураги, 20 мл рослинного масла; для соусу - 40 грамів цукру, 10 грамів кедрових горішків, 40 грамів бальзамічного оцту, 20 грамів кураги.
З допомогою блендера необхідно подрібнити банани і курагу, після чого додати до них молоко і пшеничне борошно, замісити рідке тісто для млинців. Залишити тісто на 10 хвилин, а потім підсмажити на розігрітій сковороді три млинчика і згорнути їх трикутником.
Для соусу потрібно бальзамічний оцет змішати з цукром і варити цю суміш на слабкому вогні протягом 10-15 хвилин на третину, додавши в кінці варіння кедрові горішки і подрібнену курагу.
Готові млинці викласти на тарілку і полити їх приготованим соусом.
Просмотров: 618
Категория: Рецепти |
| Теги: мл, кураги

Рекомендовані рецепти:

Домашня ковбаса з кролика
М'ясний батон з дайконом і шинкою
Торт "Медовик"
Курчата, приготовані у виноградному соку
Яблучний штрудель з-австрийски
Сирні вафлі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: