Пропоную приготувати смачні мафіни, готуються вони на основі сирного тіста, з додаванням апельсина. Необхідні продукти: сто грамів вершкового масла і двісті грамів сиру, шість столових ложок цукру і два яйця, дві столові ложки спиртного (за класичним рецептом потрібен "Бренді"), сто мл молока, дві склянки борошна і дві ложечки (без гірки) розпушувача, один апельсин (з нього потрібна лише цедра). Приготування: з апельсина цедру знімаємо, але попередньо дуже ретельно вимиваємо (трьох) шкірку. Сирок необхідно протерти (або блендером мельчим) і змішуємо його з молоком, зі спиртним, з маслом (тепле), з яйцями і борошном + розпушувач. Всі інгредієнти поступово вводимо і не перестаємо замішувати густе щільне тісто. Сюди ж цедру в кінці всипаємо.
Знадобиться дванадцять формочок під мафіни, їх зсередини рясно змащуємо маслом і викладаємо порції тіста. Випікаємо їх близько однієї години, ну а на готовність я особисто букової довжиною зубочисткою перевіряю. Приємного!